ADANA / CEYHAN - Kıvrıklı İlkokulu

Mrt

Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinlikleri Kapsamında Basit Toplama Yaptığımız Etkinlik, Anasınıfı öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümünü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte coşkuyla kutlandık.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabul edilişinin 101. Yıldönümünü öğretmenlermiz ve öğrencilerimiz ile coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatında öğrencilerimizin tahliye planlarına tam uydukları için tebrik ediyor ve bu tatbikatta emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Kıvrıklı İlkokulu 4. sınıf Mezuniyet Partisi 2021

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 82. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz..

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yılı, okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen sınıf öğretmenimiz Fatih CESUR, Büşra Nur MAZI, stajer öğrencilerimiz Çiğdem KOCA, Hasan TOPÇAK'a teşekkür ederiz.

Haz

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda eski binanın dam tadilatı yapılmış olup, anasınıfı, halk eğitim sınıfı, kütüphane ve lojman boyanmıştır. Yosun, pas tutmuş ve sürekli tıkanan çeşme kırılarak yenisi yapılmıştır. Atatürk büstünün zemini mermer yaptırılmış, yazıları ve büst boyanmıştır. Bahçe ve oyun alanı bördürlerle ayrılmış ve bordürler boyanmıştır. yağışlarda su alan odunluk yükseltilerek parke taşı döşenmiştir. İstinat duvarı kireçlenerek temiz bir görünüm kazandırılmıştır. Başta okul müdürümüz Betül Gelibolu ve tüm öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz